Softwarepakketten

go2UBL zet alle inkoopdocumenten om in het universele UBL formaat. Dit betekent dat feitelijk alle softwarepakketten, welke UBL bestanden kunnen inlezen, geschikt zijn om met go2UBL te combineren. Hieronder een aantal pakketten waarbij go2UBL reeds succesvol wordt gebruikt.

AAP Software

Clouddiensten

go2UBL zet alle inkoopdocumenten om in het universele UBL formaat en levert af op de afgesproken locatie. Voor grote ondernemingen is dit veelal een (S)FTP-server. Speciaal voor het MKB, waar veelal geen ICT-specialist aanwezig is, heeft go2UBL een koppeling gemaakt met:

Platforms

Naast de softwarepakketten heeft go2UBL ook een koppeling met diversen grote platforms. Deze platforms bieden onder andere de mogelijkheid om efacturen van machine naar machine te verzenden of facturen op te halen bij leveranciers. Echter blijft er een grote hoeveelheid facturen op papier of in PDF aanwezig welke go2UBL converteert en aan deze platformen kan afleveren.

Daarnaast is go2UBL aangesloten bij het Platform e-factureren en bezit eveneens het keurmerk E-factureren.

Kamer van Koophandel

go2UBL heeft een directe “live” verbinding met de database van de Kamer van Koophandel.

Met behulp van deze koppeling wordt elke factuur die verwerkt wordt door go2UBL gecontroleerd op aanwezigheid bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast worden de actuele Naam, Adres en Plaats gegevens aan de UBL toegevoegd zodat deze in uw softwarepakket automatisch in de stamgegevens van de crediteur worden opgenomen.

Is een leverancier uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel, of verstuurt een leverancier spooknota’s, dan wordt dit automatisch via go2UBL onderschept en ontvangt u hiervan automatisch een melding per email. De factuur wordt om veiligheidsredenen niet afgeleverd, zodat deze niet per abuis betaald kan worden.