pakket- en platformonafhankelijk

 

Ubbelen is gemak! Ubbelen is eenvoudig. Maar bovenal: ubbelen is pakketonafhankelijk. Dit betekent dat je met elk pakket dat UBL-ready is kunt ubbelen zonder ingewikkelde koppelingen of implementaties.

De Universal Business Language (UBL) biedt veel gemak voor de gebruikers van boekhoudpakketten. Ofschoon elk pakket de UBL’s op een eigen manier aangeboden wenst te krijgen, is de UBL zélf (zoals de naam al aangeeft) universeel. Hierdoor kan de UBL in alle pakketten ingelezen worden. Dit is extra interessant voor accountants- en administratiekantoren die gebruik maken van meerdere pakketten. De aanleverwijze bij go2UBL is voor alle klanten gelijk. Alle inkoopdocumenten kunnen gemaild worden naar (kvk nummer klant)@www.go2ubl.com

In vergelijking met standaard scan-en-herken oplossingen gaat go2UBL een paar (flinke!) stappen verder. Wij garanderen een 100% volledige UBL met een juistheid van boven de 95%. Dit geldt voor zowel standaardfacturen, maar ook voor kas- en pinbonnen, handgeschreven documenten en buitenlandse facturen. Maar denk ook aan Belastingaanslagen, e-mail aankopen en Markplaats-screenshots…

Wist je dat…

• convert2UBL (ons label voor verkoopfactuur-conversie) een groot succes is?
• het ook mogelijk is om bij convert2UBL de vervaldatum meegeleverd te krijgen?
• er naast Exact-Online, AccountView en Yuki op korte termijn nog een 4-tal boekhoudpakketten het inlezen van verkoopfacturen in UBL gaan ondersteunen?
• je via onze website eenvoudig een (telefonische) afspraak kunt inplannen wanneer het jou schikt?
• op de FAQ pagina nieuwe handleidingen beschikbaar zijn?

Work in progress

speciaal voor onze enthousiaste klanten blijft go2UBL doorontwikkelen aan nog meer gemak.

Momenteel wordt gewerkt aan:

  • het meeleveren van ordernummers in de UBL (www.logistics2UBL.nl)
  • het eenvoudig mogelijk maken om een factuur naar de overheid in UBL te verzenden (www.go2overheid.nl)
  • verrijken van de database met IBAN en BTW nummers van Buitenlandse leveranciers

go2UBL: natuurlijk UBL Ready!

go2UBL heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest van GBNED en Platform E-factureren en heeft deze test met succes doorlopen. go2UBL mag het label “UBL Ready” voeren.

go2UBL maakt iedere gebruiker UBL Ready zonder dat hij zich hoeft te verdiepen in de materie, een ander pakket of portaal. Gewoon direct in je eigen boekhoudpakket!

Daarmee geeft go2UBL een extra betekenis aan het UBL Ready label.

groot gemak, goed geregeld

Spotlight

deze maand Davilex

Makkelijker boekhouden in minder tijd?
go2UBL en Davilex Online maken het mogelijk!

go2UBL zet uw inkoopfacturen razendsnel om in UBL-facturen. Die UBL-facturen kunt u in hetzelfde razendsnelle tempo importeren in Davilex Online. Makkelijk, snel en foutloos. Iedere factuur die u handmatig invoert kost tijd. Dat is jammer, want die tijd kunt u beter besteden.

Daarom is Davilex altijd op zoek naar manieren om boekhouden makkelijker en sneller te maken. De import van UBL-facturen is daar een voorbeeld van. Dat werkt heel eenvoudig. go2UBL stuurt uw facturen naar een specifiek mailadres. Davilex Online haalt uw facturen daar op en doet direct een boekingsvoorstel. Geen wijzigingen nodig? Dan geeft u uw akkoord en wordt de factuur automatisch geboekt.

Kennismaken met Davilex Online? Vraag uw proefabonnement aan op davilex.nl.

Ga toch ubbelen met Davilex

Bekijk hier alle pakketten waar je mee kunt ubbelen

5000-ste

Begin van dit jaar heeft go2UBL de 5.000-stra klant mogen ontvangen, namelijk:

Klein VvE Beheer

Zij maken gebruik van het softwarepakket van VvEtotaal: Software voor het beheren van VvE’s.

Deze software bevat ook een uitgebreide financiele module waarmee go2UBL een koppeling heeft gerealiseerd. Daarom is het gemak van ubbelen® vanaf nu ook voor alle gebruikers van VvEtotaal Beschikbaar.